Rólunk

Szeretettel köszöntünk a MASTERS BEAUTY Szépségszalon világában!

Mi a Masters Beauty Szépségszalonban elkötelezetten hiszünk a tudatos, természetes, professzionális és szabálykövető szépségápolásban. Kezeléseink, vagy éppen sminktetováló technikáinak kiválasztásakor mindig vendégeink egyedi igényeit és adottságait tartjuk szem előtt, és nem az aktuális divatnak megfelelően választunk.

Meggyőződésünk, hogy az igazi szépség az egyediségben rejlik.

Masters Beauty Szépségszalon, Budapest XIII. kerület, Toldi Dorka, kozmetikus mester, Tabi Tünde, kozmetikus, sminktetováló, sminktetoválás, arckezelés

Rólunk

Toldi Dorka, kozmetikus mester, Masters Beauty Szépségszalon, kozmetika, Budapest 13. kerület

Toldi Dorka kozmetikus mester, sminktetováló

15 éve dolgozom kozmetikusként és abban a szerencsés helyzeteben vagyok, hogy ennek egyetlen percét sem tekintettem munkának. Soha nem is akartam mást csinálni a személyes kapcsolódásom a szakmával kiskamasz koromig nyúlik vissza. Problémás bőrű kamaszként számtalan szalonban megfordultam és a mai napig emlékszem az ott szerzett élményeimre, amelyek 10-ből 8-szor sajnos elkeserítőek voltak. Emlékszem hányszor voltam csalódott, frusztrált és tehetetlen, mert segítségért mentem, de szakmaiatlanságot, szidást és megjegyzéseket kaptam helyette. Eldöntöttem hogy én ezt máshogy fogom csinálni.

Az a vendég aki lefekszik nálunk és csukott szemmel ránk bízza magát, az összes szépségszakma közül minket kozmetikusokat ajándékoz meg a legnagyobb bizalommal, és ezt a bizalmat nekünk minden egyes alkalommal meeg kell szolgálnunk. Empátiával, diszkrécióval, naprakész szakmai felkeszültséggel, minőségi szolgáltatással és választási lehetőséggel.

Mióta az általunk megálmodott kozmetikában dolgozhatok, imádom hogy legalább 4 márka majdnem teljes kezelősora megtalálható nálam. Ez az egyik biztosítéka annak, hogy a vendégeim személyre szabott, változatos kezeléseket kaphassanak megalkuvás nélkül. A prémium minőség alap az általam választott termékcsaládoknál, de ezen belül, a teljesen natúr, aromaterápiával kombinált kezeléstől a francia luxus márkán át a közönség kedvencig igyekeztem úgy válogatni, hogy én is tudjak azonosulni a márkák filozófiájával, és a különböző beállítottságú vendégeink is megtalálják a hozzájuk közel állót.

„Gondolkodó és problémamegoldó kozmetikusnak tartom magam. Kimondottan inspirál ha egy problémás bőrű vendég keres fel és segíthetem őt a szebb bőr felé vezető úton. Szempillaépítés és sminktetoválás is szerepel a palettámon, a legnagyobb kedvencem a szálas technikával készített sminktetoválás, amivel a lehető természetesebb módon tudom javítani és pótolni vendégeim természetes szemöldökét. Nagyon élvezem az anti-aging kezeléseket is, mert változatosak, izgalmasak és a vendégeink hálásak a törődésért. Én pedig a vendégeimért vagyok hálás, akik közül sokan 10 éve követnek engem, ez számomra a legnagyobb visszaigazolás.

A mestervizsgám óta nagy hangsúlyt fektetek a tanulóképzésre. Úgy érzem hogy így tudok visszaadni egy kis jót ennek a csodálatos szakmának aminek én is annyi mindent köszönhetek. Minden elvégzett kezelés, minden helyrehozott bőr, minden oktatással töltött nap, tölt engem is, ad nekem is. Ezért érzem úgy hogy az elmúlt 15 év egyetlen napján sem dolgoztam.”

Tekintsd meg referenciáinkat, és a MASTERS BEAUTY Szépségszalont!

Tabi Tünde, sminktetováló, Masters Beauty Szépségszalon, Budapest, 13. kerület

Tabi Tünde kozmetikus mester, sminktetováló

2010 óta dolgozom a szépségszakmában sminktetoválóként, és kozmetikusként. Tipikus életközepi változtatás volt ez. Sok vendégünk van, aki a találkozások alkalmával „bevallja”, hogy régen ő is kozmetikus szeretett volna lenni, de valahogy máshogy alakult az élete, ha most kéne tanulnia valamit, az a kozmetika lenne. Hiszem, hogy ez a tipikusan női, segítő szakma azokat találja meg igazán, akikben megfogalmazódik az igény arra, hogy adhassanak, segíthessenek, alkothassanak. Erre meg kell érni, és nem véletlen, hogy velem együtt sokan ebben az életszakaszban találnak rá az igazi útjukra.

Az igazi szerelem a sminktetoválás számomra. A számos és folyamatos továbbképzés, technikai fejlesztés, rajztanfolyam után úgy érzem, hogy bátran fordulhatnak hozzám a tetoválásra vágyó vendégek. Több fajta technológia, több gép, többféle érzéstelenítő és pigment érhető el nálunk, hogy minden vendégnek megtaláljuk a legjobb megoldást a tetoválása elkészítéséhez. Aktívan beleástam magam a korrekciós, javító eljárásokba is, hiszen sokan fordultak hozzám máshol készült, színben vagy formailag elrontott tetoválásokkal.

Megtanultam hogyan tudom az ajakhasadékkal született vendégek száját tetoválással korrigálni, illetve daganatos betegek számára az areola tetoválás technikáját. Egy jól elkészített korrekciós tetoválás életminőség javulást hoz viselőjének. Hiszem, hogy csak akkor kaphatunk bármit az élettől, ha adunk is. Szívügyem mások segítése, ezért minden hónapban a privát üzenetben jelentkező egészségügyi problémával küzdő vendégek közül kiválasztunk valakit, akinek ingyenesen készítjük el tetoválását.

„Igazán teljesnek a Masters Beauty születése óta érzem a szakmai életem. A hozzánk érkező vendégek, az üzlettel kapcsolatos teendők, az igazi csapatmunka folyamatosan emlékeztetnek arra, hogy miért is szeretem ezt annyira csinálni. Jelenleg a kozmetikus mestervizsgámra készülök, és a sminktetoválás mellett kozmetikai kezelésekkel is várom vendégeimet.”

Köszönjük, hogy sokatoknak mi lehetünk a nap legjobb része.

Szépüljetek velünk!

Ha számodra is fontos, hogy bőröd személyre szabott törődést kapjon, akkor szeretettel várunk téged is a

MASTERS BEAUTY Szépségszalonban,

ahol a leghatékonyabb hagyományos, illetve elektrokozmetikai kezelésekkel tesszük széppé, fiatalossá és egészségessé a bőröd.

Masters Beauty Szépségszalon, Budapest, 13. kerület, Toldi Dorka, Tabi Tünde, kozmetika, sminktetoválás