Sminktetoválás

A tartós szépség

Szeretnéd kihagyni a reggeli rutinodból a sminked elkészítését?

Unod már, hogy elkenődik, napközben lefolyik a sminked, és mindig meg kell igazítani?

Esetleg nem vagy elégedett ajkaid vagy szemöldököd természetes formájával, színével? Sminktetoválás szolgáltatásunkkal mindezekben tudunk neked segíteni.

Májusi Sminktetoválás Akciók

Kuponkód: SMINK2024

1. Ajándék szemhéj tetoválás bármely más terület tetoválása esetén
2. Minden sminktetoválásra 10.000 Ft kedvezmény
3. Teljes arc tetoválás (szemhéj + szemöldök + ajak) 225.000 Ft helyett 175.000 Ft

Az akció igénybevételéhez bejelentkezéskor írd be a fenti kuponkódot! Egy alkalommal csak az egyik kedvezményt tudod igénybevenni a három közül, a kedvezmények nem összevonhatóak!

Sminktetoválás

A sminktetoválás manapság már egy teljesen hétköznapi “beavatkozás”, amelyet el lehet készíteni kézi, illetve gépi technikával is. Mi a Masters Beauty Szépségszalonban kizárólag olyan sminktetoválásokat készítünk, amelyek kiemelik viselőjük természetes szépségét, nem hivalkodóak, nem adnak erőteljes, természetellenes megjelenést vendégeinknek. Éppen ezért, ha ellátogatsz hozzánk, akkor nem feltétlenül az aktuális trendeknek megfelelő tetoválást fogod kapni tőlünk, viszont biztos lehetsz abban, hogy az elkészített tetoválás tökéletesen kiemeli természetes szépséged, és tükrözi valódi egyéniséged.

Sminktetoválás, tetoválás, szemöldöktetoválás, szemöldök, ajaktetoválás, szemhéjtetoválás, Masters Beauty Szépségszalon, Budapest, 13. kerület

Minden általunk készített tetoválás egyedi, melyet vendégeink adottságaihoz igazítunk.

Hogyan készítjük el álmaid sminktetoválását?

1.

Minden tetoválás elkészítése előtt vendégeink részt vesznek egy előzetes konzultáción, ahol miután meghallgattuk vendégeink kérését, és felmértük az arc formáját, az esetleges asszimetriákat, megtervezzük a tetoválást.

2.

Ha mindent rendben találsz, és elégedett vagy a tervel, akkor el is készítjük a tetoválást.

3.

A pigmentek kiválasztásánál figyelembe vesszük a bőr természetes tónusát, és olyan árnyalatot választunk, ami a lehető legtermészetesebb hatást kelti.

4.

Miután elkészítettük a tetoválást, egy tanácsadás keretein belül elmondjuk, hogyan ápold otthon a tetoválást, elmondjuk mire figyelj annak érdekében, hogy a gyógyulási folyamat a lehető leggyorsabb és természetesen kockázatmentes legyen..

Mi történik akkor, ha nem vagy elégedett az általunk készített tetoválással?

Minden munkánkra garanciát vállalunk, ami azt jelenti, hogy ha nem vagy elégedett a végeredménnyel, akkor 90 napon belül lehetőséget biztosítunk egy ingyenes korrekcióra.

Tabi Tünde, sminktetováló, Masters Beauty Szépségszalon, Budapest, 13. kerület

Sminktetoválás

Kinek ajánljuk a sminktetoválást?

Annak, aki…

Masters Beauty szépségszalon, ikon

nem elégedett szemöldöke természetes formájával, sűrűségével

Masters Beauty, ikon

dúsabb hatású ajkakra vágyik

Masters Beauty, ikon

nem szeretne több időt a tükör előtt sminkeléssel tölteni

Masters Beauty, ikon

lágy, sminkelt hatást szeretne, amelyet nem kell korrigálni a nap folyamán

Masters Beauty, ikon

nem elégedett ajkai természetes színével

Masters Beauty szépségszalon, ikon

tökéletes smink alapot szeretne a szemhéjára

Szalonunkban az alábbi sminktetoválások közül választhatsz:

Szemöldöktetoválás

A szemöldök tetoválás tökéletes lehetőséget biztosít az esetleges hibák, asszimetriák kijavítására, a természetes formák kiemelésére.

Púderes technika

Kérheted lágy, púderes hatást keltő technikával, amely egészen finom, természetes hatást kelt. A púderes technikával készített szemöldök olyan finom átmenettel készül, amely a gyógyulási folyamat befejeztével valóban természetes hatást kelt, mintha nem is lenne tetoválásod.

Szemöldöktetoválás, szemöldök, tetoválás, Soft Powder, púderes hatás, szépségszalon, Budapest, 13. kerület

Szálas technika

A szálas technikával készített tetoválás tökéletesen kiegészíti a hiányos szemöldököt, az így elkészített szálak szinte beleolvadnak a természetes szálak közé, így a végeredmény természetes, mégis látványos.

Szemöldöktetoválás, szemöldök, tetoválás, szálas technika, Microblanding, szépségszalon, Budapest, 13. kerület

Hibrid technika

A szálas, valamint a púderes technika kombinálásával, Az ún. hibrid technikával készített szemöldök tökéletesen ötvözi a púderes technika lágyságát, valamint a szálas technika természetességét.

Hibrid technika, szemöldöktetoválás, szemöldök, tetoválás, szálas, púderes, Masters Beauty Szépségszalon, Budapest, 13. kerület

Frissítés

Ha egy korábbi tetoválásodat szeretnéd frissíteni, amelyet nem mi készítettünk, akkor is várunk szeretettel, és a konzultációt követően új életet adunk megfakult, kopott tetoválásodnak.

Frissítés, szemöldöktetoválás, szemöldök, tetoválás, fakult tetoválás, kopott tetoválás, Masters Beauty Szépségszalon, Budapest, 13. kerület

Szemhéjtetoválás

Ha szeretnéd, hogy szempilláid optikailag sűrűbbnek tűnjenek, illetve nem szeretnél a tökéletes tusvonal elkészítésével több időt eltölteni a reggeli készülődéskor, akkor szemhéj tetoválás szolgáltatásunkat mindenképpen ki kell próbálnod.

Kontúrvonal, szemhéjtetoválás, szemhéj, tetoválás, Masters Beauty Szépségszalon, Budapest, 13. kerület

Kontúrvonal

A tökéletesen megtervezett, vendégeink egyedi adottságaihoz igazított kontúrvonal kiemeli a tekintetet, és tökéletes alapot biztosít a sminkeléshez. Vendégeink igényeihez mérten kérhető vastagabb, illetve vékonyabb formában is.

Szempillasűrítés, szempilla, pilla, Masters Beauty Szépségszalon, Budapest, 13. kerület

Szempillasűrítés

A szempillasűrítés tökéletes választás azon vendégeinknek, akik szeretnének dúsabb, teltebb hatású szempillákat. Az ezzel a technikával készített tetoválás kiemeli a szemet, hangsúlyosabb, igéző tekintetet kölcsönöz viselőjének.

Ajaktetoválás

Ha nem vagy elégedett ajkaid természetes formájával, tehetségével esetleg színével, akkor egy jól megtervezett kajak tetoválással végre olyan ajkaid lehetnek, amilyenekre mindig is vágytál.

Satír technika

A satír technika segítségével természetes hatású ajaktetoválást készítünk, amely lágy, rúzsozott hatást kelt. A fél satír technikával javítani tudjuk az ajak formáját, illetve az esetleges asszimetriát, míg a teljes satír technikával érjük el a valódi rúzsozott hatást.

Ajaktetoválás, satír technika, rúzsozott hatás, ajak formájának javítása, Masters Beauty Szépségszalon, Budapest, 13. kerüle

Korrekciós eljárások

Ajakhasadékkal születettek ajkainak rekonstrukciója.
Areola pigmentáció mell helyreállító műtét után.

Ajaktetoválás, ajak kontúr, ajak formájának korrigálása, ajak optikaliag növelése, Masters Beauty Szépségszalon, Budapest, 13. kerüle

Tetoválásaink elkészítéséhez a jelenleg a kozmetikai piacon kapható legjobb, és legbiztonságosabb pigmenteket használjuk,

a megtervezésétől a kivitelezésen át egészen az utóápolásig nagy hangsúlyt fektetünk vendégeink egyedi igényeire, így az általunk készített tetoválás pontosan olyan lesz, amilyennek elképzelted.

Ha számodra is fontos, hogy bőröd személyre szabott törődést kapjon, akkor szeretettel várunk téged is a

MASTERS BEAUTY Szépségszalonban,

ahol a leghatékonyabb hagyományos, illetve elektrokozmetikai kezelésekkel tesszük széppé, fiatalossá és egészségessé a bőröd.

Masters Beauty Szépségszalon, Budapest, 13. kerület, Toldi Dorka, Tabi Tünde, kozmetika, sminktetoválás